BIO vločky špaldové, 200 g

Kód: 2294

Detailní popis produktu

V současnosti je špalda považována za zdravější alternativu šlechtěné pšenice, s vyšším podílem minerálních látek a bílkovin.

Recepty a tipy na použití:

Kaše:
Vločky stačí zalít horkou vodou nebo rostlinným či živočišným mlékem. Pro krémovější chuť, vločky pár minut povařte.
Krémové polévky:
Do zeleninové polévky přidejte vločky, chvilku povařte a rozmixujte. S množstvím opatrně, vločky hodně nabudou.
Pečivo:
Při přípravě chleba nebo dalamánků nahraďte 1/4 mouky vločkami.
Smoothie:
Rozmixujte oblíbené ovoce s vodou, rostlinným nápojem nebo mlékem, podle chuti přidejte spařené nebo povařené vločky, semínka, jogurt, sirup, zeleninu...
Placičky, burgery, sekaná:
Vločky lehce rozmixujte s dušenou nebo orestovanou zeleninou, uvařenými luštěninami, přidejte vejce nebo Hrašku, osmahnutou cibulku, bylinky, česnek, sůl a podle potřeby vodu, smažte nebo pečte v troubě.
Lívance:
Nahraďte 1/4 mouky vločkami.

Hmotnost: 200 g
Skladování: 0 až 25 °C
Trvanlivost: 1 rok
Certifikace: BIO
Alergeny: 1 - Obiloviny obsahující lepek

Doplňkové parametry

Kategorie: Těstoviny, rýže a luštěniny
Hmotnost: 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: