Bolivia – Andes Mountains – zrnková káva
Kód: 4355/100 4355/250 4355/500 4355/501 Zvolte variantuDetailní popis produktu
Odrůda | Coffea Arabica, variety Typica a Cuturra |
Zpracování: | Mokrá metoda (Washed), ruční sběr |
Země původu, farma: | Bolivia, pohoří And, farmář Franco Arcillosos, 1600 m.n.m. |
Charakteristika: | Čokoládové aroma, minimální acidita, smatanové tělo, tóny kakaa, dlouhá dochuť.. |
Stupeň pražení: | ![]() |
Balení kávy: Naši kávu balíme do speciálních 3-vrstvých, zatavovacích sáčků. Sáčky100g, 250g, 500g a 1000g jsou opatřeny jednocestným ventilem, trhacím ouškem pro snadné otevření a zipovým zavíráním pro uchování čerstvosti.
Bolívie se nachází v západním srdci Jižní Ameriky. Západní Bolívií se táhnou dvě pohoří And, která utvářejí krajinu.
Dělíme je na tři hlavní geografické oblasti země: hornatou vysočinu a Altiplano na západě, polotropické Yungas a údolí mírného pásu
na východních horských svazích a tropické nížiny, které se rozprostírají v severních a východních oblastech, známé jako El Oriente.
Káva pochází z hornatých oblastí And od farmáře Franco Arcillosos. Káva je pěstována v bio kvalitě.
ACIDITA |
nekyselá |
---|---|
CHUŤOVÝ PROFIL |
sladké tóny, čokoládové tóny |
PŘÍPRAVA |
espresso, filtr, french press, moka konvička, aeropress |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.