Pikantní chutney z červené řepy, 140 ml
Kód: 548Detailní popis produktu
První záznamy o červené řepě pocházejí z Babylonie. Z našeho jídelníčku byla tato zelenina vytlačována a to i díky jednostrannému zpracování sterilováním. Na kyselou přílohu ve školních jídelnách má mnoho z nás nepěkné vzpomínky. Dnes lidé tuto zeleninu znovu objevili a to nejen pro zajímavou chuť. Chutney z ní je náš příspěvek k její rehabilitaci.
Používá se k dochucení jídel z masa i zeleniny. Výborně doplňuje sýrové pokrmy. Dá se namazat do sendvičů, na tousty nebo topinky. Pikantní chutney perfektně doplňuje chuťově méně výrazné pokrmy. K tomu, aby se zvýraznila chuť základního pokrmu, stačí přidat jednu až dvě lžičky chutney. Servírujeme v malých mističkách nebo klademe na talíř spolu s přílohu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.