Upeč třeba chleba...

V době karantény se snažíme co nejméně vycházet z bezpečí domova. Proto došlo i na domácí pečení chleba. Naším velkým pomocníkem je domácí pekárna, která v této době u nás jede na plné obrátky. My jsme si tentokrát upekli domácí kmínový, z naší kvalitní čerstvé mouky přímo z Horňácké farmy. Mouk je hned několik druhů, takže máte z čeho vybírat.

Recept:

Suroviny dáváme do pekárny v uvedeném pořadí.

  • 500ml vody
  • 330 g Bio pšeničné celozrnné jemné mouky
  • 330 g Bio pšeničné mouky hladké
  • 3 čajové lžičky mletého kmínu Sonnentor
  • 2 čajové lžičky soli
  • 2 čajové lžičky cukru
  • 3/4 kostky čestvého droždí

 

Vyzkoušejte, snad Vám bude chutnat.