Upeč třeba chleba...

V době karantény se snažíme co nejméně vycházet z bezpečí domova. Proto došlo i na domácí pečení chleba. Naším velkým pomocníkem je domácí pekárna, která v této době u nás jede na plné obrátky. My jsme si tentokrát upekli domácí kmínový, z naší kvalitní čerstvé mouky přímo z Horňácké farmy. Mouk je hned několik druhů, takže máte z čeho vybírat.

Recept:

Suroviny dáváme do pekárny v uvedeném pořadí.

  • 500ml vody
  • 330 g Bio pšeničné celozrnné jemné mouky
  • 330 g Bio pšeničné mouky hladké
  • 3 čajové lžičky mletého kmínu Sonnentor
  • 2 čajové lžičky soli
  • 2 čajové lžičky cukru
  • 3/4 kostky čestvého droždí

 

Vyzkoušejte, snad Vám bude chutnat.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení