Domácí vaječňák

Milujete domácí vánoční vaječňák tak jako my? Pokud ano, přinášíme vám recept, jak ho připravujeme my.

 

Suroviny:

  • 2 l rumu 
  • 6 žloutků
  • 1 vanilkový lusk Sonnentor
  • 4 plechovky Salko

Postup:

Žloutky za studena rozšlehat se semínky vanilky. Za stálého šlehání pomalu vlévat Salko. Šlehat 3 minuty. Nechat odpočinout 10 minut. Šlehat další 3 minuty. Pomalu vlévat rum. Prošlehat a plnit do sterilních lahví. Nechat odležet.

Přejeme příjemné popíjení tohoto lahodného moku!

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení